ovidiu's Forum

Un forum creat din dorinţa de a ajuta... Intreabă sau pur şi simplu scrie ce simţi!

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

First
  Prev
  Reply
  Home
Next  
Last  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 11)

Author Comment    
rares rusan

raresr@gmail.com

Mar 5, 05 - 12:21 AM
as dori cateva informatii

Buna
lucrez de 2 ani ca si operator calculator, si in amenajari interioare, vreau sa plec si eu, dar undeva unde se vorbeste limba engleza , cu franceza stau mai prost :) daca se poate sa imi dati mai multe informatii astept de la fiecare cate ceva , ca imi prinde bine
George

Mar 16th, 2005 - 5:01 PM
De pe east coast

Multe salutari si felicitari pentru decizia de a veni in Canada --- Va doresc mult noroc si succese!
George, Ontario
ani

Apr 6th, 2005 - 3:13 AM
Re: as dori cateva informatii

buna rares,

daca te intereseaza australia, din ianuarie au dat o lege noua, primesc emigranti in meseriile de care au nevoie

du-te la ambasada si vezi ce meserii au nevoie si daca te incadrezi aplica ptr ca daca te primesc iti dau rezidenta permanenta pe 3 ani, asta inseamna ca ai toate drepturile de la inceput si apoi **** 3 ani poti face cerere de cetatenie si daca nu ai avut de-aface cu politia, ti-o da

de lucru gasesti

ina
Viorecu

Jun 10th, 2005 - 1:08 AM

Salut! Interesant ce spui despre Australia, cu meseriile. Doar ca ambasada Australiei este la Belgrad, in Bucuresti este doar consulat, din cate stiu. *** pot afla mai multe informatii?

Viorecu, Bucuresti
raresr

www.art-reclam.com

Sep 15th, 2005 - 1:59 PM

din ianurie 2006? ar fi super mi-as incerca norocul dar stau cam prost cu franceza ma stiu doar cu engleza , am terminat faculta si sunt anu 2 master dar etrmin acuma daca puteti sa imi dati mai multe informatii ar fi super eventual scrieti pe mail si va contactez eu , multumesc mult
rares

Apr 15th, 2006 - 2:00 PM

Buna
revin **** un timp cam indelungat deoarece imi doresc din nou s aplec dincolo dar acuma o sa am nunta in septembrie, nu stiu poate o sa ne fie de ajutor la punctaj daca sunt familist.........astept cateva detalii *** este mai usor sa ajungem dincolo si in principiu as vrea undeva sa pot vorbi in engleza, cu franceza sunt la pamant sau eventual poate ajuta daca viitoarea sotie stie franceza
Ovidiu

Apr 16th, 2006 - 10:34 AM

Cred ca cel mai bine ar fi sa incepeti amindoi prin a va face un test pe: https://www.immigration.ca/assess2.asp
Apoi, in functie de cine va obtine rezultatul cel mai bun sa completati actele...
Daca vreti sa plecati cit mai repede, trebuie sa aplicati pe partea franceza, iar **** ce obtineti viza sa uitati de Quebec... Asta ar presupune insa interviu in franceza si putine cunostinte despre provincie...
Bogdan

Apr 17th, 2006 - 7:18 AM

Da, rares este un avantaj daca sotia stie franceza, asa puteti pleca mai repede pe Quebec, cu ea ca aplicant principal iar tu aplicant secundar.
raresr

Jan 29th, 2007 - 1:08 PM

tot in ro am ramas si acuma, ne tot gandim ce si *** sa facem, ce detalii noi mai pot afla... ?
astept un semn de viata de dincolo si detalii cat mai multe
sasa

Feb 7th, 2007 - 8:59 AM

Web designul mi-a schimbat viata...in Canada.
rares rusan

May 25th, 2007 - 6:16 AM

Va rog mult de tot dati detalii *** se poate ajunge mai usor, nu mai rezist aici si cred ca ne facem actele si noi sa plecam.
Cel mai mult ma intereseaza *** agsesc de lucru cand ajungem acolo, eu partea de graphic-designer sau amenajari interioare exterioare, sudor (cu diploma de artist plastic am ajuns sa fac si tamplarie si sudura , asta este ROMANIA) deci orice nu mi rusine sa lucru sila sotia a terminat Geologia, inginer geolog, in Romania nu sunt interesati sa angajeze ingineri, de ce ? nu stiu, deci cama stea ar fi intrebarile care ma intereseaza, daca o fi sa ajungem pe acolo............

First
  Prev
  Reply
  Home
Next  
Last  

Get your FREE forum service! 
Password Protection · Photo Center · Link Directories · Site Rings  powered by Powered by Bravenet bravenet.com