ovidiu's Forum

Un forum creat din dorinţa de a ajuta... Intreabă sau pur şi simplu scrie ce simţi!

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

First
  Prev
  Reply
  Home
Next  
Last  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 1)

Author Comment    
Ovidiu

ovidiu_iatcu@yahoo.fr www.iatcu.bravehost.com

May 8, 05 - 9:03 AM
Ziua Mamelor

Orice sarbatoare, va fi o ocazie de a scrie...
Sărbătorile au devenit o obsesie - atunci când încercând să le înţţeleg semnificaţia, am văzut că ne plac sărbătorile dar... de multe ori nu şi sărbătoritul/sărbătorita - o obsesie de care mă eliberez temporar prin scris...
Indiferent de natura lor (religioase, regionale, nationale) sărbătorile au câteva lucruri în comun: o zi liberă în plus, multe oferte (comercianţii cunosc toate sărbătorile) şi multe, prea multe reclame...
Acestea din urmă, dezbracă sărbătoarea de conţinut, transformând-o într-o "afacere".
Astfel ajungi să te uiţi la "cutie" şi poate nu simţi sentimentul din spatele unei flori...
Emigrantul e "fericitul" care are un număr dublu (sau aproape dublu) de sărbători: cele ce rămân veşnic vii din timpul copilăriei/adolescenţei şi cele pe care le "împrumută" în ţara unde a emigrat... Din ultima categorie e şi "Ziua mamelor!"
În contextul actual, când unele parlamente au redefinit căsătoria (noţiune pe care nu a definit-o omul) pentru a nu se simţi "frustraţi" minoritarii sexual, mă bucur că există o astfel de sărbătoare... Mamelor - fiinţe ce nu pot încape în nici o definitie - din Whistler BC Canada, o viaţă cât mai lungă, plină de împliniri!

First
  Prev
  Reply
  Home
Next  
Last  

Get your own FREE Forum today! 
Counters & Site Stats   Free Blogs   Email Forms   Free Web Hosting 
powered by Powered by Bravenet bravenet.com