Un forum creat din dorinţa de a ajuta... Intreabă sau pur şi simplu scrie ce simţi!
ovidiu's Forum
Un forum creat din dorinţa de a ajuta... Intreabă sau pur şi simplu scrie ce simţi! |
||
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 4) |
| Author | Comment |
Silviu
Jun 28, 05 - 3:13 AM |
Despre SIN
Sotia mea trebuie sa se intoarca in tara in patru saptamani de la aterizarea in Toronto. Pot sa-i trimit SIN-ul in tara daca nu il primeste cat se afla in CA sau trebuie sa-l ridice personal? |
Ovidiu
Jun 28th, 2005 - 7:48 AM |
Nu-i nici o problemă... SIN-ul îţi vine prin poştă şi nu-i nevoie să semnezi că l-ai primit... Sper că nu fie ceva grav care a dus la întoarcerea soţiei în ţară... Mult succes în Canada! |
Silviu
Jun 29th, 2005 - 1:50 AM |
Buna Ovidiu, Am incercat sa fiu scurt in anteriorul mesaj. Avem viza pe pasaport si in 30 septembrie decolam direct spre Toronto. Sunt sigur ca stii cat de utile sunt informatiile pe care le-ai scris pe site pentru cei care sunt timorati de ideea unei noi vieti. Una din aceste persoane este si sotia mea care ii este teama de noua shimbare in viata noastra. Am inceput deja pregatirile dar bagajele nu sunt acelasi cu cele de concediu. Ce ai avut nevoie in primele zile cand ai ajuns si nu ai luat din Romania, in afara te lucrurile personale? Iti multumesc pentru ajutor, Pe curand, Silviu |
Ovidiu
Jun 29th, 2005 - 10:53 PM |
Nu ştiu ce să-ţi spun... Mi-aduc aminte şi eu cât de greu îmi venea să mă uit în fiecare zi la cele şase valize, care se umpleau încet, încet... Soţia s-a ocupat de acest lucru... Cred că dacă ai bani, ce ai uitat acasă, poţi înlocui cu uşurinţă aici... Nu cred că trebuie să aduci cu tine chestii gen pături, perne, chiar şi tacâmuri. Ceea ce îţi va lipsi, din nefericire, nu poţi lua cu tine... (mă refer la familie, prieteni, locuri dragi)... Credeam că eşti deja aici... Sper să ai pe cineva în Toronto să te ajute primele yile! Mult noroc! |
bravenet.com