Un forum creat din dorinţa de a ajuta... Intreabă sau pur şi simplu scrie ce simţi!
Hey Webmasters! New Photo Album Service Launched - Check it out!
ovidiu's Forum
Un forum creat din dorinţa de a ajuta... Intreabă sau pur şi simplu scrie ce simţi! |
||
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 2) |
| Author | Comment |
Alexandra
Sep 28, 05 - 3:32 AM |
emigrare
Buna! Sunt absolventa a Faculatatii de Jurnalism si as vrea sa emigrez in Canada cu prietenul meu care momentan este student la Politehnica in Milano (inginerie informatica). M-ar interesa care ar fi cel mai indicat loc pentru a gasi ceva de munca in domeniul IT, pentru ca intentionam sa emigram **** ce termina si el facultatea. Suntem cam derutati, traim in Italia de 3 ani iar intamplarile prin care am trecut aici ne-au cam bulversat si probabil ne-au creat o imagine falsa despre ceea ce inseamna viata dincolo de hotarele Romanei. De aceea va rog frumos, daca se poate, sa imi dati orice informatie legata de posibilitati de emigrare, gasire a unei locuinte (nu avem cunostinte acolo) si a unui loc de munca ... sanse, orice este binevenit. Va multumesc, Alexandra
|
Julien
Sep 28th, 2005 - 3:12 PM |
www.cic.gc.ca www.immigration-quebec.gouv.qc.ca (surse oficiale) www.theromanians.ca www.montreal.ro www.quebec.ro |
bravenet.com