ovidiu's Forum

Un forum creat din dorinţa de a ajuta... Intreabă sau pur şi simplu scrie ce simţi!

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

First
  Prev
  Reply
  Home
Next  
Last  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 3)

Author Comment    
Ovidiu

Jul 9, 06 - 6:33 PM
Despre fotbal

Astăzi s-a încheiat Campionatul Mondial de Fotbal-Germania 2006!
Cu toţii ne aşteptam la un joc echilibrat Italia - Franţa, jucătorii celor două echipe cunoscându-se foarte bine, mulţi dintre ei fiind colegi la echipele de club...
Ce am văzut însă? Un joc mediocru, o echipă a Italiei care 75 de minute nu a făcut altceva decât să se apere aşteptând parcă loviturile de la 11m, la care probabil nu s-ar fi ajuns dacă nu i s-ar fi refuzat Franţei incă un penalty pe deplin meritat în repriza a II-a.
Mă aşteptam ca măcar după eliminarea lui Zidane, peninsularii să înceapă să joace şi fotbal, dar... nimic...
Loviturile de la 11 m, au fost o altă ciudăţenie, cei mai buni portari ai momentului neapărând practic nici o lovitură, iar dacă Trezequet nu ar fi ratat, probabil că am fi văzut cel mai lung meci al Campionatului...
Şi uite aşa, o echipă care a dat impresia că are în componenţă două linii cu câte 5 fundaşi e deţinătoarea trofeului...
Deşi îmi vine greu, (ţinând cont de cursul jocului) felicitări Italia!
CATALIN

Jul 12th, 2006 - 1:37 AM
Re: Despre fotbal

Tin sa te contrazic. Italienii au jucat foarte inteligent. Totul a tinut de strategie. Fotbalul nu mai este acel spectacol de forta, scheme, dribling, totul s-a rezumat la abilitatile tactice ale antrenorului. Fotbalul a devenit o stiinta. Asta cred eu ca italienii au dovedit. Chiar si scaparea lui Zidane dovedeste o slabiciune si faptul ca francezii erau foarte stresati si presati. SLABI. Taria de caracter este un atu deosebit de important in fotbal, precum si calmul si o gandire limpede. Italienii au avut aceste calitati... si au castigat. BRAVO LOR! Sunt campionii si nimeni nu are dreptul sa conteste asta. Parerea mea umila...
Ovidiu

Jul 12th, 2006 - 7:29 AM
Re: Despre fotbal

Ar fi fost *** spui tu, daca meciul s-ar fi terminat **** 90 de minute... loviturile de la 11m fiind loterie... S-a întâmplat ca Italia să nu rateze (de data asta)
Italienii au luat cupa, bravo lor! Ce am văzut însă intră în categoria "scopul scuză mijloacele" şi nu sport...
Scaparea lui Zidane (după unii comentatori unul din jucătorii cu psihic puternic), e greu sa o comentezi atâta timp cât încă nu se ştie exact ce i-a spus italianul... Nu cred că a venit pe un fond de stres (deşi a fost cel mai faultat om al meciului) iar dacă se confirmă ce spun gurile rele, nu aş fi mirat dacă italianul ar fi sancţionat de FIFA. Oricum Zidane a fost cel mai bun jucător al CM!
Numai bine!

First
  Prev
  Reply
  Home
Next  
Last  

Get your own FREE Forum today! 
Free Web Hosting   Email Forms   Web Calendars   Cheap Domains 
powered by Powered by Bravenet bravenet.com