ovidiu's Forum

Un forum creat din dorinţa de a ajuta... Intreabă sau pur şi simplu scrie ce simţi!

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

First
  Prev
  Reply
  Home
Next  
Last  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 3)

Author Comment    
luminita

edna_feruza@yahoo.com

Oct 4, 07 - 11:54 PM
situatie mai aparte...

buna ziua ovidiu!suntem un cuplu care vrem sa emigram in canada.suntem proaspat casatoriti si vrem sa plecam si sa ne facem un viitor in canada.amandoi avem studii superioare.eu am terminat facultatea de inginerie economica ,el facultatea de economie si anume gestiune bancara.dar...exista un mare dar...sau mic...nu stiu:sunt de origine din Basarabia.detin doar carte de rezidenta eliberata de oficiul de straini al Statului Roman.ca si aplicant principal va fi sotul meu(care a obtinut punctaj mai mare ca mine).intrebarea ar fi:nu o sa existe probleme in desfasurarea procesului de migrare din cauza acestui detaliu?si anume ca nu am cetatenie romana.sau eu pot atasa la dosar actele din Basarabia?...sau daca nu stii sa-mi dai un raspuns...unde ma pot interesa si rezolva aceasta intrebare?
iti multumesc anticipat!
o zi buna iti doresc!
Ovidiu

Oct 8th, 2007 - 7:12 PM
Re: situatie mai aparte...

Nu cred ca va fi nici o problema! Dar oricum iti trebuie un pasaport! Adica daca nu vei obtine pina la terminarea procesarii dosarului cetatenia romana, va trebui sa ai macar un pasaport din Moldova... Succes!
luminita

Oct 9th, 2007 - 6:29 AM
Re: situatie mai aparte...

merci ovidiu!da am pasaport moldovenesc.cetatenie nu pot obtine 5 ani de acum inkolo pt ca am carte de rezidenta si e valabila 5 ani.abia **** ce expira pot depune dosar pt cetatenie romaneasca.deci,se poate si cu pasaport de md!ce bine!
o zi buna.

First
  Prev
  Reply
  Home
Next  
Last  

Get your own FREE Forum today! 
Counters & Site Stats   Free Blogs   Free Web Hosting   Cheap Domains 
powered by Powered by Bravenet bravenet.com