ovidiu's Forum

Un forum creat din dorinţa de a ajuta... Intreabă sau pur şi simplu scrie ce simţi!

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

First
  Prev
  Reply
  Home
Next  
Last  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 2)

Author Comment    
Adina

adinatenghea@yaho.com

Mar 17, 08 - 5:05 AM
intrebare....

Acum am descoperit forumul; l-am citit, mi-a placut, intrebarea mea este: de ce nu s-a mai scris nimic de anul trecut?
N-au mai fost subiecte, n-a mai fost timp, n-a mai fost vreun motiv?????
As vrea sa stiu *** sa intru in legatura mai directa cu tine, Ovidiu, pentru a mai pune si eu intrebari sâcâitoare
Ovidiu

Mar 18th, 2008 - 11:05 PM
Re: intrebare....

In principiu in perioada sarbatorilor de iarna forumul, cartea de oaspeti dar si blog-ul au fost blocate pentru postari din cauza numarului mare de mesaje continind reclame la diferite produse... Acum doar pentru mesajele din blog e nevoie de aprobare ca sa apara...
**** o perioada de timp apare plictiseala... ma intrebam zilele astea daca mai are sens sa tin site-ul sau poate sa-l reduc doar la un blog... ca e la moda.
De ce insa ar citi cineva ce scriu eu? De ce l-ar interesa ce mie nu-mi convine sau nu-mi place? Cu ce l-ar ajuta faptul ca rid sau pling? Habar n-am... Asa ca oscilez... ca totdeauna in viata pina acum intre totul sau nimic... sau mai bine zis intre a dispare de pe web sau a incerca sa mai aduc ceva nou in site...
Intrebari siciitoare... Pai sa vedem... Incepe cu prima!
Numai bine!

First
  Prev
  Reply
  Home
Next  
Last  

Get your FREE forum service! 
Fast URL Redirect · Link Directories · Site Search · Classifieds  powered by Powered by Bravenet bravenet.com