Un forum creat din dorinţa de a ajuta... Intreabă sau pur şi simplu scrie ce simţi!
ovidiu's Forum
Un forum creat din dorinţa de a ajuta... Intreabă sau pur şi simplu scrie ce simţi! |
||
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 2) |
| Author | Comment |
Adina
Mar 17, 08 - 5:05 AM |
intrebare....
Acum am descoperit forumul; l-am citit, mi-a placut, intrebarea mea este: de ce nu s-a mai scris nimic de anul trecut? N-au mai fost subiecte, n-a mai fost timp, n-a mai fost vreun motiv????? As vrea sa stiu *** sa intru in legatura mai directa cu tine, Ovidiu, pentru a mai pune si eu intrebari sâcâitoare |
Ovidiu
Mar 18th, 2008 - 11:05 PM |
In principiu in perioada sarbatorilor de iarna forumul, cartea de oaspeti dar si blog-ul au fost blocate pentru postari din cauza numarului mare de mesaje continind reclame la diferite produse... Acum doar pentru mesajele din blog e nevoie de aprobare ca sa apara... **** o perioada de timp apare plictiseala... ma intrebam zilele astea daca mai are sens sa tin site-ul sau poate sa-l reduc doar la un blog... ca e la moda. De ce insa ar citi cineva ce scriu eu? De ce l-ar interesa ce mie nu-mi convine sau nu-mi place? Cu ce l-ar ajuta faptul ca rid sau pling? Habar n-am... Asa ca oscilez... ca totdeauna in viata pina acum intre totul sau nimic... sau mai bine zis intre a dispare de pe web sau a incerca sa mai aduc ceva nou in site... Intrebari siciitoare... Pai sa vedem... Incepe cu prima! Numai bine! |
bravenet.com